Profhilo Haenkenium

Een skinbooster die geen skinbooster is: sinds Profhilo® in 2016 geïntroduceerd is, is deze ‘skinbooster’ niet meer weg te denken op de cosmetische markt. 

“Profhilo is meer dan een skinbooster, het is een huidverbetrende behandeling, waarvan wetenschappelijk bewezen is dat hij de aanmaak van collageen en elastine stimuleert. Met Profhilo® verbeter je de conditie van je huid, wordt hij steviger en geef je je huid weer glans.”

Het grootste verschil met een skinbooster is dat het hyaluronzuur in Profhilo niet gecrosslinkt is.
“Het hyaluronzuur van Profhilo® wordt geproduceerd zonder gebruik te maken van chemische toevoegingen. Het ultrapure hyaluronzuur is zo bijzonder, omdat het heel goed wordt opgenomen door je huid.”

Profhilo® serum

In het bijpassende huidverjongende serum van Profhilo® Haenkenium vind je hetzelfde ultrapure hyaluronzuur als in Profhilo®. “Het advies is om het serum te gebruiken na een Profhilo®-behandeling om het resultaat te versterken, maar je kan het serum ook heel goed los gebruiken. Zeker als je een droge huid hebt.”

Het serum van Profhilo® bevat net als de behandeling twee soorten gepatenteerd ultrapuur hyaluronzuur. “In het serum vind je 0,2% ultrapuur hyaluronzuur, maar vooral de opneembaarheid is speciaal. Het serum bevat zowel hoog- als laagmoleculair hyaluronzuur. Dat klinkt ingewikkelder dan het is: het hoogmoleculair hyaluronzuur dringt door in je huid en zorgt een hydratatieboost van binnenuit. Het laagmoleculair hyaluronzuur blijft op je huid liggen en legt een verzorgend en hydraterend filter op je huid. Hyaluronzuur op en in je huid.”

Salvia haenkei

En naast het ultrapure hyaluronzuur bevat het serum ook nog Salvia haenkei, ook bekend als Prawn Sage. “De Prawn Sage is een inheemse plant in Bolivia. Het extract van deze plant is in staat om het verouderingsproces van je huid te vertragen.”

Salvia haenkei is een anti-agingingrediënt met een dubbele werking. Patrice: “Het is een antioxidant die aan de ene kant de afbraak van hyaluronzuur door vrije radicalen tegengaat en aan de andere kant je huid beschermt tegen oxidatieve stress. Allemaal moeilijke woorden, maar het komt erop neer dat het serum vroegtijdige huidveroudering tegengaat. Zo simpel is het.”

Salvia haenkei plant

Het is de bedoeling dat je het serum twee keer per dag gebruikt, ‘s ochtends en ‘s avonds. “Het serum van Profhilo® is dermatologisch getest en geschikt voor elk huidtype, zelfs voor de meest gevoelige huid.”

Het serum wordt geadviseerd na een cosmetische behandeling, zoals bijvoorbeeld een chemische peeling om je huid weer tot rust te brengen en de huidbarrière te versterken. “Daarom is het serum van Profhilo® ook zo goed als je last hebt van een gevoelige-, rode-, droge- of eczeemhuid.”

Let op, Profhilo® Haenkenium biedt geen bescherming tegen de zon. “Het is altijd verstandig om overdag een SPF 50 te gebruiken zoals bijvoorbeeld Viscoderm SPF 50.”

Het serum van Profhilo® kopen

Profhilo Haenkenium® is nu met 25% korting te koop: in plaats van 65,00 euro betaal je nu 48,50 euro

Ingrediënten Profhilo® Haenkenium

Hyaluronic acid (sodium salt) 0.2% Haenkenium (R) (Salvia Haenkenium extract) 0.25% purified water, disodium EDTa, Xylitylglucoside, anhydroxylitol, xylitol, polyethylene methacrylate, C14-22 alcohols and c12-20 alkyl glycoside, isononyl isononanoate, cococaprylate caprate, hydroxyethyl acrylate, sodium acryloyldimethyltaurate copolymere, squalane, polysorbate 60, L-arginine, phenoxyethanol, benzoin acid, dehydroacetic acid, ethylhexylglycerin

Geef een antwoord