Patrice Visser

Over dokter Patrice Visser

Praktijk voor huidverbetering

 

Mijn praktijk, opgericht in 2015, is een moderne cosmetische praktijk aan huis in Laren.  Ik bied injectables behandelingen aan zoals filler en botuline toxine behandelingen. Daarnaast bent u bij mij aan het juiste adres voor huidverjongende behandelingen, zoals Cosmeceuticals, Botuline toxine, Profhilo®, Fillers en skinbooster behandelingen.

 

In mijn praktijk maak ik gebruik van de nieuwste technieken zonder het uitvoeren van chirurgische ingrepen. Ik heb geneeskunde gestudeerd in het AMC in Amsterdam. Daarna ben ik o.a. langere tijd werkzaam geweest binnen de chirurgie in het Spaarne Ziekenhuis Haarlem en het UMC St. Radboud Nijmegen.

BIG-registratienummer: 39059737001

 

 

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG)

Missie & Visie

Het is mijn missie om het verouderingsproces van de huid te beperken.
Met het behoud van uw schoonheid op een natuurgetrouwe manier.

Ik kijk naar mijn patiënt in een totaalbeeld van persoonlijkheid, uitstraling en leefstijl. Als dit in kaart is gebracht, bekijk ik samen met mijn patiënt hoe we dit zo positief mogelijk kunnen beïnvloeden. Het resultaat moet fris en natuurlijk zijn; het doel is om de huid zo lang mogelijk in een optimale conditie te houden. Ik geloof niet in gladde, emotieloze gezichten, maar in het behouden van de eigen gezichtsuitdrukking. Juist hierin ligt de grootste uitdaging.

Mijn werk is vergelijkbaar met dat van een restaurateur van schilderijen: een schilderij moet niet veranderen, maar in de juiste conditie blijven. Hetzelfde geldt ook voor uw huid. Mijn doel is om uw huid te herstellen en het onderhuids volume dat verloren is gegaan, bijvoorbeeld bij de lippen of de jukbeenderen, aan te vullen. Zodat u uw jeugdige uitstraling weer terug krijgt en blijft behouden.